NEVER OLD

KWIJT – 26 Maart [uitverkocht]

Op 26 maart 2018 vanaf 20:00


Kwijt

Naar Boy gets Girl van Rebecca Gilman

Vertaling: Peter Roose – Bewerking: Marie Hendrix

Emma is succesvol journaliste en tot ze Toby ontmoet, kan niets of niemand haar stoppen. Ze duldt geen tegenspraak, gaat altijd tot de kern van de zaak en is bovenal bijzonder kritisch. Voor zichzelf, maar ook voor haar collega’s en vrienden. Toby zorgt echter dat haar hele leven overhoop komt te liggen. Hij raakt geobsedeerd door Emma, belt haar continu, komt haar storen op het werk, achtervolgt haar en dringt zelfs in haar appartement binnen.

Emma verliest zichzelf, figuurlijk, maar vooral letterlijk om uiteindelijk te beseffen dat het niet zozeer Toby is waarmee ze moet afrekenen, maar zichzelf.

 


Cast:
Megan Creemers, Kato Van Achte, Marie Bossuyt, Tuur Decaluwe, Ward Lammens, Jens Borgions, Flore Aerts, Jonas Schalbroeck, Dieter Lockefeer,  Lies Depickere

Crew:
Tarcisius van Doninck (verantwoordelijke), Marie Hendrix (regie), Fabian Escarmelle (techniek), Elisabeth Gabizon (decor), Milan Vandermeulen, Laura Schoorens (muziek), Lyna Deweys (make-up), Celien Van Hoeymissen, Laure Van den Bergh, Jade Stappaerts (Andere)

 


Data: maandag 26, dinsdag 27, donderdag 29 & vrijdag 30 maart 2018, telkens om 20u. Deuren gaan open vanaf 19u45
Locatie: de Koelisse


Reserveer uw ticket(s)

Kaart wordt geladen...